Създаване на копирен център


Категория на документа: Икономика
Практическо задание

Тема: Създаване на копирен център
"Деси ООД"

Изготвили:

Даниела Нанкова

Десислава Стефанова

Специалност: Бизнес администрация

Клас: 12 б

Ръководител:

Димитрина Райкова

Учебна 2013/2014 г.
Резюме

Copy-Print center "Деси" ООД е най новата фирма на българския пазар, която се занимава с копирни услуги. Нашият център се намира в град Пловдив на ул.Иван Вазов № 7. Към момента ние разполагаме с най - новата висококачествена офис-техника на следните марки: RICOH, ACCO, Canon, Epson, Acer. Това ни позволява да поддържаме изключително високо качество на невероятно ниски цени. Екипът ни е от млади, амбициозни и добре подготвени специалисти готови да изпълнят бързо и качествено всяка Ваша поръчка. Приемаме заявките Ви по e-mail, факс, телефон и на място.

Центърът ни предлага черно-бяло копиране и принтиране, подвързване с
пластмасова и метална спирала, ламиниране и др.

Ако се нуждаете от принтиране или копиране на лични документи, от разпечатване на вашите снимки, значи именно нашите копирни услуги са вашето правилно решение. Като цяло копирните услуги се ползват с все по-голяма популярност у нас. Причината е очевадна - удобство и бързина. Всички това е идеално съчетано с ниската цена. Копирните услуги са за предпочитане в случаите, когато ни е необходимо да сканираме някой документ, схема или книга или в случаите, когато трябва да принтираме курсова, дипломна работа, важни документи.

Ние предлагаме перфекните подаръци като: изработка на снимки и надписи върху текстил, керамика, метални ключодържатели, химикали.

Всички, които искат ефектна и по-добре реклама ние предлагаме използването на така наречаната светеща фотохартия, която е незаменима в рекламния бизнес, както и разбира се в сувенирния бизнес. Високо оценени са свойствата на този продукт от дизайнерите на съвремения интериор, от организаторите на празненства и чествания.

Направете правилния избор - Копи-принт център "Деси" ООД

Съдържание

Раздел №1: Увод 4
Анотация на фирмата 4
Мисия 5
Раздел №2: Маркетингов анализ 6
PEST анализ 6
Анализ на конкуренцията 8
Анкета 9
Анализ на анкетата 12
Доставчици 14
SWOT Анализ 14
Раздел №3: Дейности и продукти 15
Фирмени продукти и услуги 15Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Създаване на копирен център 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.