Стопанска логистикa


Категория на документа: Икономика5.Човешко измерение
Развитието на World, Wide, Web със своя насочен към потребителя и привлекателен интерфейс за хипервръски внесе човешкото измерение в електронната търговия чрез своите възможности за интерактивна мултимедия.
-Интерактивната мултимедия
Включва звук,видео,картини,образи,анимации и двупосочни връски между които и да са страни,въелечени във връзка или сътрудничество. Интерактивната мултимедия дава много по-широки възможности за комуникация и сътрудничество-два важни аспекта на,електронната търговия .
6.Скорост на развитие на софтуера
Бързото сърфиране на софтуера и неговото внедряване се превръщат в правило за приложенията на Интернет той включва електронната търговия.Предметноориентираният софтуер придобива все по-широко разпространяване,а появата на аплетите,компонентния софтуер и предмети за повторна употреба допринасяща за внедряването нарешения за електронната търговия.
Продавачите на комплектите инструментите за електроната търговия като Inter-World,Connect Ins,One Wave, се придържат към принципа за ускоряването на приложенията на Интернет за електронната търговия и тяьната интеграция в самите системи на предприятеията.

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Стопанска логистикa 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.