Стокозноние и логистика


Категория на документа: Икономика


Тоалетните казанчета на WC комплектите са обурудвани с фитинг, състоящ се от пълнещ и промивен механизъм. Механизмите са така конструирани, че се отличават с безшумно действие. Ниското ниво на шум е особенно важно при оборудването на хотели.

Седалка с плавно падане и антибактериални свойства

Някои от новите колекции WC комплекти (VidimaStorm) са обурудвани със седалка от дуропласт с антибактериални свойства и механизъм, осигуряващ плавно падане на седалката.
Това повишава комфорта при използване на WC комплекта.

Икономия на пространство

Много често пространството е определящо в избора на продуктите. Някои от предложените тук WC комплекти се отличават със скъсена проекция (дълбочина) и са изключително подходящи там, където пространството се разчита до милиметър. Тези продукти са отбелязани със съответната иконка. Колекциите от санитарна керамика са така разработени, че да предлагат различни по размер мивки. Различните големини на мивките предполагат комбинирането с различни смесители, за да се гарантира комфортът при използването им.

Икономия на вода

Тоалетните казанчета за WC комплектите имат вместимост 6 литра, като обемът на пълнене може да се регулира. Конструкцията осигурява висока скорост на изтичане на водата и много добро измиване на тоалетната чиния. Интелигентно решение е двустепененният промивен механизъм, с който са снабдени всички тоалетни казанчета в комплектите (изключение прави стенно казанче SevaDuo). Той дава възможност за пестеливо използване на водата в зависимост от нуждите и реализиране на значителна икономия.

Лесна хигиена

Хигиената на керамичните изделия е изключително лесна. Добрата обтекаемост на повърхностите и идеално гладкото покритие осигуряват перфектно измиване. Формите им са така проектирани, че водните капки се стичат от повърхността по естествен път и отнасят със себе си отлаганията и нечистотиите, без да оставят петна след изсъхване. Хигиената на банята също може да бъде изключително лесна, ако се използват предложените тук мивки с полупиедестали, конзолна тоалетна чиния и конзолно биде.


Стратегическите цели на предприятието се състоят в това, че :
ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА АД е лидер в обзавеждането на бани в България, предлагайкицялостни решения с търговските марки Vidima и Ideal Standard.Vidima e водещата търговска марка в България за оборудване на баня. Отдавна за българския потребител Vidima е символ на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Имидж, зад който стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. През последните години портфолиото на марката се увеличи значително и освен смесители, вече се предлагат санитарен порцелан, акрилни вани, душ кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари с марката Vidima.Vidima се явява мост между българския потребител и европейския стандарт, като предлага перфектни продукти, създадени по най-съвременни технологии.
Продуктите с марка Vidima са изключително добреприети и в страните от Източна Европа и заемат все по-значителен пазарен дял.
Със съвременни и иновативни дизайнерски решения Vidima се превърна в синоним на практичните и с висока потребителска стойност изделия. Клиентите намират не само отделни продукти, а възможност да изберат цялостни решения за баня - колекции от продукти, обединени от обща дизайнерска линия.
Vidima е удачният избор за оборудване за баня, защото предлага високо качество, функционалност и стил на приемлива цена. Потребителите се доверяват на добре познатата им марка, заради качествените и надеждни изделияс елегантен дизайн, добре развитата дистрибуторска мрежа и организирания следпродажбен сервиз в рамките на 24 часа. Избирайки Vidima, клиентите получават нещо повече отперфектно функциониращ продукт. Те купуват собственото си спокойствие и сигурност. Производителят е тук, в България и застава задсвоите изделия, гарантирайки дълги години безупречна работа и комфорт.Ideal Standard e марката, носител на новите тенденции в банята. В продължение на над 100 г. Ideal Standard е синоним на най-високо качество в продуктите и цялостнитерешения за баня в Европа.
Ние от Ideal Standard вярваме, че креативността е катализатор на непрекъснатаеволюция в света на банята. Като водеща европейска марка, Ideal Standard се стреми дасъздаде жизнено пространство, което максимално да отговаря на вашите потребности.Неотклонно следвайки своята философия - дизайн, функционалност и иновации, Ideal Standard придава живот на Вашите мечти, изразява Вашия стил и личност. Дух и материали се стремят да създадат една вселена, където ден след ден тяло и душа да се потопят в удоволствие с нови измерения. Открийте последните новаторски решения, които щезавладеят вашите желания. В "Идеал Стандарт - Видима" АД стратегическите цели са свързани със запазване на качеството на изброените по-долу продукти, тъй като те са основни показатели за възвращаемостта на инвестираните в производството финансови средства:

Покрития

За да придаде на изделията си красивия огледален блясък, така характерен за смесителите Vidima, компанията използва утвърден метод на електрохимично галванизиране. С модерно оборудване се постигат изискванията на Европейските норми и стандарти EN 248, DIN 50021, ISO 9927, ISO 5002, а именно висококачествено покритие от никел с дебелина от 12,6 до 15,3 микрона и от хром с дебелина от 0,327 до 1,470 микрона. Пластмасовите детайли се галванизират след предварително помедняване на повърхността, което осигурява трайно и естетическо покритие.

Керамичен затварящ механизъм

По-голямата част от смесителните батерии Vidima са снабдени с керамични затварящи механизми 40 и 47 mm Ideal Standard. Нека припомним, че Ideal Standard е компанията, която внедри керамичния диск като уплътнителен елемент и стана предвестник на технологичната революция в областта на смесителите. Днес над 320 млн. керамични механизми Ideal Standard са вложени в смесители от целия свят. Те непрекъснато се усъвършенстват не само по отношение на дълговечност и надеждност, а и в посока на подобрен комфорт, икономичност и безопасност при употребата. Последната иновация, керамичният затварящ механизъм с CLICK система, предоставя на потребителя усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода, водоспестяваща функция и увеличена работна зона на ръкохватката 120°, като улеснява контрола на температурата в зоната на комфорт (34°C-42°С).

Система за лесен монтаж TopFix

Тази система осигурява бърз и лесен монтаж на стоящите смесители. Смесителят се поставя в съответния отвор на мивката, а през отвора на повдигача на изпразнителя се притяга към мивката с помощта на специално ключе, намиращо се в опаковката. EasyFix. Тази система осигурява лесен монтаж на смесителите, благодарение на специалната конструкция на гумената подложка и металната шайба. Това ви позволява да затегнете гайката върху шпилката бързо и без помощник.

Вграден аератор

Вграденият в чучура аератор (VidimaStorm) придава елегантен вид на смесителя, без да нарушава изчистената линия на дизайна. С ключе, което се намира в комплекта, лесно и удобно се обслужва смесителя при подмяна или почистване на аератора. По този начин аераторът е защитен от вандали и прави смесителя подходящ за използване на обществени места.

Скрито присъединяване

Всички стенни смесители са със стандартно присъединяване към водопроводната мрежа с гайки и холендри. В някои колекции смесители (VidimaLux, VidimaStorm) се прилагат нов тип розетки, които скриват холендровите гайки. При други (SevaMix) се използват цилиндрични гайки с цел пълното скриване на холендрите от розетката. Скритото присъединяване подобрява естетиката на смесителя, а също така има отношение към лесното поддържане на чистота.


Хоризонтално-вертикално въртящ се чучур

Разполагането на кухненската мивка под прозорец често е възпрепяствано от невъзможността да се отваря прозореца поради смесителя. Това вече не е проблем. Съществува модел на кухненски смесител VidimaStorm, при който е осигурено хоризонтално и вертикално въртене на чучура. Това прави смесителя подходящ за използване под прозорец.Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Стокозноние и логистика 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.