Сценарий за пресконференция


Категория на документа: ИкономикаА ако униформите не се окажат толкова здрави, колкото Вие гарантирате, готови ли сте да изработвате нови за ваша сметка?

Отговор:

Знаем, че има доста палави деца, които могат да се "справят" с всичко. Ние ще се реваншираме за своята вина, но няма да допуснем злоупотреби.

Справяне с фотожурналисти

В началото на встъпителното изявление водещият ще напомни на фоторепортерите, че имат 5 минути за снимки (докато тече встъпителното изявление и представяне на участниците). Специално поставено лице от нашия екип ще контролира поведението на фоторепортерите по възможно най-мекия и тактичен начин. (Отговорен - Д.С.)

Изпращане на материали до медии неприсъствали на събитието

След края на пресконференцията се преглжда записа и се извлича информацията, която би била най-интересна за медиите. На медиите, които не са присъствали на пресконференцията трябва да се изпратят от подготвените прес-папки плюс информация за протичането на пресконференцията. (Отговорни - П.З. и М.П.)

ІІІ. АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯАТА

През следващите дни (включително деня на пресконференцията) внимателно се следят материалите на всички медии по темата. Анализира се всеки материал дали е положителен или отрицателен и се търсят причините в протичането на пресконференцията за съответния резултат.

Проследява се дали има реакции и мнения от страна на потребителите - в сайта на фирмата или в разни форуми; директно изказани мнения в нашите магазини и пр.

Извличат се ползите и негативите и задължително се вземат в предвид при провеждането на следващи пресконференции.

(Отговорни - всички работили по подготовката и провеждането на пресконференцията)
??

??

??

??

1

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Сценарий за пресконференция 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.