Откриване на нов търговски център в София


Категория на документа: Икономика* Би Ти Ви- най-гледаната телевизия.
* Нова телевизия-много голямо разпространение
* БНТ1-НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ
* Европа- достъп до чужденци.
* Fox Life- голям интерес.

Специализирани издания

1. Списание "Cosmopolitan"

Луксозно списание с голям тираж, което започва да излиза на български език през април 2004г. То се издава на 36 езика в над 100 страни в целия свят. В списанието се дават съвети за успех в кариерата, взаимоотношенията с мъжете и секса.Чрез списанието осигуряваме квалифицирана читателска аудитория и висок тираж. В списанието се редува представяне на лица и продукти.
Цена за рекламно-информационна публикация - главна страница -банер 300-250 - от 400 до 1500 лева, в зависимост от изискванията на рекламодателя.

2. Списание"Блясък"
Вече над 17 години "Блясък" е най-известното списание за звезди у нас. През този дълъг период изданието никога не изневери на основните си принципи - да поднася на читателите порция от най-горещите светски новини, гарнирани с ексклузивни снимки от всички интересни партита и събития през седмицата. Всяка информация за звездите, публикувана в "Блясък", е потвърдена от самите тях, което разграничава списанието от всички жълти медии на пазара. Излиза всеки петък. Цена за 1 стр. Фирмено представяне - 2 100 лева. ПР публикации във вътрешни страници на вестника - 1/4 страница - 2 600 лева.
3. Каталог "PREMIUM Lifestyle"
Луксозен каталог на български и на английски език. Разпространява се поименно до ВИП личности по специален списък - около 4000 души. Списанието излиза 6 пъти годишно - на всеки два месеца. Чрез участието си в списание PREMIUM Lifestyle се получава и реклама в уеб-сайта на изданието: www.premiumlifestyle., който представя участниците в PREMIUM Lifestyle и търговските марки, които те предлагат. От всеки брой, в който участвате, получавате 25 копия до посочен от вас адрес. Предлагат се не просто страници за реклама, а територии за най-добро представяне. Акцентът не е върху рекламните визии, а върху уникални, интересни четива. Срещу заявени 2 страници реклама клиентът получава до 4 допълнителни страници за PR материали, чрез които може да представи компанията, лицата й, продуктите й, лайфстайл събития или инициативи, новости и предложения. Специално място се отделя за персоналните контакти, които всеки партньор предоставя за връзка. Така читателите знаят точно към кого да се обърнат, ако се нуждаят от конкретно изделие или услуга.

Цена за 1 стр. Фирмено представяне - 3 100 лева. ПР публикации във вътрешни страници на вестника - 1/4 страница - 2 200 лева.

4. Вестник "Класа"

Вестник "Класа" е новият български делови ежедневник, част от групата"Мак медиа" АД, издаваща бизнес списанията "bm business magazine","Светът през", "Intelligent life" и седмичника в. "Кеш". Вестник "Класа" излиза със съдействието на финансовия гигант "Financial Times", от който всекидневно публикува актуални преводни материали, поместени във фолиото на вестника и даващи началото на бизнес секция, отразяваща най-новите тенденции в света на икономиката и финансите. Вестник "Класа" е за хората от бизнеса - собственици на фирми и служители от средно и високо мениджърско ниво, свободни професии, висшите нива на държавната администрация както и за младите, които искат да постигнат добра професионална реализация. Информацията стига до своята аудитория в обем от 32 страници, 6 дни в седмицата, с тираж 10 000 броя, 70% от които се разпространяват в София.
Цена за 1 страница рекламно-информационна публикация - 1240 лева. ПР статия в 2 страници- 2 000 лева.
Специално участие-Имиджова реклама- 2500 лева. Специално участие- Представяне на продукт- 2000 лева.

5. Вестник "BulMar General Report"
BulMar General Report Специализирани издания на в. "BulMar"
BulMar General Report, който излиза от 2001 година, е седмично бизнес издание. То съдържа необходимата за бизнеса валутна, статистическа и справочна информация, промените в законодателството и преглед на по-важните политически и икономически новини през изтеклата седмица. Цена за 1 стр. Фирмено представяне - 2 400 лева. ПР публикации във вътрешни страници на вестника - 1/4 страница - 3 000 лева.
Телевизия bTV
bTV е създадена на 1 юни 2000г. От създаването си до днес телевизията се утвърждава като най-любимата медийна марка, като безспорен пазарен лидер, с най-качествените и предпочитани новини и програми, спечелили най-много награди през годините. bTV се налага и като новатор в новините, програмирането, маркетинга и промоцията, като наложи тенденции, следвани от конкурентните медии. В продължение на 10 години зрителите разпознаха bTV и като най-социално отговорната медия. Излъчване на реклама в най-гледаното време : от 6640 лева до 5520 лева в зависимост от деня. Излъчване на лого във финалните надписи на предаването - 5000 лв.Излъчване на 30 секунден рекламен спот в предаването - 3500 лв.Излъчване на платен репортаж/представяне на продукт: 1 мин - 2500 лв., 2 мин - 3800 лв., 3 мин - 7000 лв.
ТВ реклама
Отразяване на събития, свързани с откриването на МОЛ Global-market от ТВ екип на bTV . Уреждане на интервюта в bTV и в Нова ТВ. Представяне на пресконференцията от печатни и електронни медии. Излъчване на брифиги от Нова ТВ. Рекламни предавания в bTV и в Нова ТВ, както и в радио БГ, Енджой, Витоша, Хоризонт.

Печатни издания
Специализирани платени публикации и реклами във в."Уикенд", Списание "Cosmopolitan", Списание"Блясък", Вестник "Класа".

Facebook
Реклама, публикации и интервюта излъчени чрез каналите на мрежата. Пълно отразяване на конференцията и брифинг срещите..
Проект за бюджет
Дейности
Бюджет
1. Провеждане на пресконференция
69 531,01
2. Провеждане на брифинги
23 753, 00
3. Публикации в специализирани издания
18 936, 50
5. Публикации в бизнес издания
21 420, 00Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Откриване на нов търговски център в София 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.