Отчет за летен стаж - сервитьор


Категория на документа: Икономика
Икономически университет - Варна
КОЛЕЖ ПО ТУРИЗЪМ - ВАРНА

ОТЧЕТ ЗА ЛЕТЕН СТАЖ В ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ

Отчет за проведен летен стаж в хотел "Magnolia"- Златни пясъци, на длъжност сервитьор - ресторант All inclusive

Изготвил:
Специалност МХР, Група
Фак. No

Дата на предаване: ......... Приел отчета: ........

1/ Обща характеристика на фимата:

Профил на собствеността, юридически статус и разрешително за извършваната дейност на обекта

"Магнолия клуб" АД, създадена през юни 2001г. в град Добрич, е собственик на хотелския комплекс "Sunshine Magnolia & SPA", намиращ се в непосредствена близост до плажната извица на плаж "Кабакум", курортен комплекс "Златни пясъци".

"Магнолия клуб" АД е записана в Регистъра на търговските дружества на 27.06.2001 г. с предмет на дейност: туристическа дейност, туроператрство, хотелиерство и ресторантьорство, със седалище в град Добрич и адрес на управление: Добрич, пл. "Свобода" 8, х-л "България", ет. Е. Удостоверение от Агенцията по вписванията изх. №, Булстат:. Собственик,.

Организационна структура, организация на труда, набиране и подбор на персонала, критерии за подбор:

В хотелския комплекс работи квалифициран и добре обучен персонал с опит в областта на туризма и обслужването. Структурата на персонала включва: мениджърски екип,административни кадри,висококвалифициран персонал, нискоквалифициран персонал,помощен персонал.Броят на персонала е 180човека.

Материално - техническа база:

Хотелът е модернизиран през 2004 година и разполага с 85 двойни стаи, 68 от които с морска панорама и 17 паркови. Стаите имат душ, балкон, сателитна телевизия, мини бар, телефон, сешоар и индивидуален климатик. Гостите могат да ползват услугите на обменно бюро, магазин за сувенири, зала за фитнес, два басейна - един за възрастни и един детски и детски кът.
Хотелът впечатлява с изключително красивия си и поддържан парк, създаващ уют и възможност за отдих. Разполага с басейн с минерална вода, магазин за сувенири, обменно бюро и детски кът. Магнолия 1 разполага с конферентна зала със 140 места. Хотелът предлага условия за провеждане на бизнес срещи, семинари, конференции, презентации. Залата е максимално удобна за провеждането на всякакъв тип мероприятия.

Спа център

От 2006 година комплексът разполага с модерен СПА център, оборудван с най-модерната лечебна апаратура, а процедурите се извършват от високо квалифициран персонал. Ние използваме професионалните продукти за лице и тяло на испанската фирма Germaine de Cappucini.

Туристически продукти, предлагани от фирмата:

Предмет на дейността на фирмата са: сделки с чуждестранни клиенти, вътрешен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, SPA, комплексно обслужване на конгреси, симпозиуми, конференции, спортни прояви, развлекателни игри, търговия туристически пакети.

В хотела се предлагат следните туристически услуги:
* ALL inclusive нощувки
* Телефон;
* Пране;
* Безплатни напитки на цялата територия на хотела;
* Безплатен интернет в лоби бара на хотела;
* Събуждане по телефона;
* Безплатно ползване на басейните, и плажните чадъри
* на територията на хотела;
* Плантен, денонощно охраняем паркинг;
*Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Отчет за летен стаж - сервитьор 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.