Характеристики на операциите във фирма за недвижими имоти


Категория на документа: ИкономикаЗа успешната и сигурна покупка на имота, компанията предоставя пълна правна консултация с юристи, които притежават дългогодишен опит в успешните сделки с недвижими имоти. И при тази услуга брокерът съдейства при подготвяне и набавяне на всички необходими документи за покупка на имот и провежда тежките преговори с продавача на имота. АДРЕС недвижими имоти е една от малкото компании на пазара, която има свой собствен правен отдел, в който работят на пълно работно време специалисти в сферата на имотите.

6. Подписване на предварителен договор, заплащане на сумата и нотариални заверки

На този етап юристите на АДРЕС изготвят предварителен договор, съгласно спецификата на продавания имот, разглеждат обстойно документацията за да гарантират интереса на продавача. Подписването на предварителен договор е част от продажбата на имота.

7. Подписване на окончателен договор за покупко-продажба на имота и успешно финализиране на сделката

Тази операция е сходна с тази предлагана за купувачите. Консултантът насрочва среща при нотариус за подписване на окончателен договор в нотариална форма (нотариален акт).

Услуги за наематели

1. Първоначална консултация.

Връзката се осъществява по познатите ни начини:
* Чрез позвъняване на безплатния ни телефон 0800 155
* Чрез посещение на офис или посредством сайта на компанията .

2. Огледи на избраните имоти

Огледите са най-сериозната част от търсенето за наемателите. За удобство на клиентите си, АДРЕС предлага възможности за огледи 7 дни в седмицата, в часове съобразени с вашето работно време и ангажименти. По време на огледите наемателите са придружени от консултанта си, който дава отговор на всички въпроси.

3. Подписване на договора за наем.

Ангажирайки доверен консултант по недвижими имоти, когато подпише договор с изключителни права с АДРЕС, клиентът получава изрядни документи. Компанията изготвя договора за наем и проверява изрядността на всички останали документи- за собственост, разрешително за ползване на имота, липса на стари задължения и лихви по тях за комуналните услуги като вода и парно.

Услуги за наемодатели
1. Първоначална консултация.
Уговарянето на среща може да стане по познатите ни начина:
Чрез позвъняване на безплатния ни телефон 0800 155 ; Чрез посещение на офис или посредством сайта на компанията .

2. Огледи на имота, който ще се отдава под наем

Тоза операция започва с оглед и оценка на имота от консултант на компанията. По време на огледа консултантът дава ценни насоки за определяне на наемната цена и избор на подходящ наемател. Наемодателите получават съдействие и при подготовката на всички необходими документи.

3. Вътрешна реклама и промоция

Имотът се регистриран безплатно във вътрешната информационна система на АДРЕС, във водещите интернет портали и се предоставен на всички регистрирани наематели в АДРЕС. Информацията се разпространена и сред консултанти от други агенции за недвижими имоти.

4. Огледи с бъдещи наематели.

Компанията се заема с организирането на огледите на имота. Насрочва се удобно време за наемодателя. В случай, че той отсъства, АДРЕС предлага на своите клиенти опция да предоставят ключ от жилището на консултанта, с който работят.

5. Подготовка на документите и финализирането на сделката.

Проверява се още веднъж изрядността на документите. Следва среща между двете страни по сделката и подписване на договора за наем на имота.

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Характеристики на операциите във фирма за недвижими имоти 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.